Miten saada ihastus tykkäämään sinusta

Ihastuminen on ihana, mutta samalla jännittävä tunne. On luonnollista haluta tehdä vaikutus ihastukseen ja saada hänet kiinnostumaan itsestään. Mutta miten tämä onnistuu? Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siihen, miten voit saada ihastuksesi kiinnostumaan sinusta ja tykkäämään sinusta.

Miten saada ihastus tykkäämään sinusta
Miten saada ihastus tykkäämään sinusta

Ole oma itsesi

Oli kyseessä sitten deittailu tai ystävyyssuhde, oleminen oma itsensä on aina tärkeää. Ihastuksesi pitää sinua juuri sellaisena kuin olet, eikä hänelle ole hyötyä siitä, että esität jotain muuta henkilöä. Vaikka onkin helppoa ajatella, että ihastus voisi pitää enemmän erilaisesta henkilöstä, se ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

Ole luonnollinen ja rento

Jos olet oma itsesi, sinun ei tarvitse stressata käytöksestäsi yhtä paljon. Pidä huolta, että tunnet olon mukavaksi tilanteessa, jossa olette samassa paikassa. Jos hermostut, yritä rauhoittaa itseäsi ja keskity häneen sen sijaan, että ajattelet omia tuntemuksiasi.

Anna persoonallisuutesi loistaa

Persoonallisuutesi on juuri se, miksi ihastus pitää sinusta. Älä siis yritä muuttaa sitä mitenkään, vaan anna sen loistaa vapaasti. Puhu omista kiinnostuksen kohteistasi ja harrastuksistasi, sillä ne ovat asioita, jotka tekevät sinusta erityisen.

Vältä liiallista hätiköintiä

Erityisesti ensimmäisellä tapaamisella voi olla houkuttelevaa yrittää miellyttää ihastustaan liikaa. Tämä voi kuitenkin johtaa siihen, että he eivät näe todellista persoonallisuuttasi. Muista, että kokemuksia tulee aina lisää, joten ei ole tarvetta heti paljastaa kaikkia korttejaan.

Kuinka usein kiinnostunut mies pitää yhteyttä

Ole kiinnostunut ihastuksestasi

Tilanteen ollessa sopiva, kysy ihastukseltasi kysymyksiä ja kuuntele hänen vastauksiaan tarkasti. Näin osoitat kiinnostusta häntä kohtaan ja saat tietoa henkilöstä, jonka kanssa vietät aikaa.

Kysy hänen mielipiteitään

Erityisesti aiheista, jotka ovat molemmille tärkeitä, on hyvä keskustella ja kysyä toisen mielipidettä. Näin saat tietoa siitä, minkälaisia arvoja ja ajatuksia hänellä on.

Osoita kiinnostusta hänen harrastuksiaan kohtaan

Jos ihastuksesi on intohimoisesti kiinnostunut jostain tietystä aiheesta tai harrastuksesta, osoita hänelle, että arvostat tätä. Kysy kysymyksiä ja yritä ymmärtää, miksi hän pitää siitä niin paljon.

Älä valehtele omista mielipiteistäsi

Jos et ole samaa mieltä ihastuksesi kanssa, älä silti yritä miellyttää häntä valehtelemalla omasta mielipiteestäsi. Rehellisyys on aina parempi vaihtoehto, ja saatte paremman keskustelun aikaan, kun molemmat puhuvat rehellisiä mielipiteitään.

Miten saada ihastus tykkäämään sinusta

Tee hänet tuntemaan itsensä hyväksi

Ihmiset pitävät ihmisistä, jotka saavat heidän olonsa hyväksi. Tee siis kaikkesi, jotta ihastuksesi tuntee itsensä mukavaksi kanssasi.

Komplimentoi häntä aidosti

Komplimentit ovat aina mieluisia, mutta niiden on oltava aitoja. Keikarointi tai liiallinen kehuminen saattaa saada toisen epäilemään tarkoitusperiäsi. Muista kertoa hänelle, mikä sinusta hänessä on erityistä, ja kuinka arvostat häntä.

Kiinnitä huomiota hänen hyviin puoliinsa

Jokaisessa ihmisessä on jotain hyvää, joten yritä löytää nämä asiat ihastuksesi kohdalla. Kun huomioit hänen hyviä puoliaan, hän tuntee itsensä arvostetuksi ja arvokkaaksi.

Anna hänen tuntea olevansa kaunis, älykäs ja hauska

Nämä ovat asioita, joita jokainen ihminen haluaa tuntea itsestään. Anna ihastuksellesi palautetta siitä, miten hän on kaunis, älykäs ja/tai hauska. Tärkeintä on, että hän tuntee itsensä hyväksi sinun seurassasi.

Ole positiivinen ja hyväntuulinen

Hyvä mieli tarttuu helposti, joten yritä olla positiivisella mielellä ja hymyile paljon. Kun olet hyväntuulinen, ihmiset viihtyvät seurassasi paremmin.

Yritä löytää yhteisiä mielenkiinnon kohteita

Jos teillä on samanlaisia kiinnostuksen aiheita, on helpompi löytää yhteistä säveltä. Voit esimerkiksi ehdottaa yhteistä harrastusta tai kysyä, haluaisiko hän lähteä kanssasi johonkin tapahtumaan, jonka tiedät molempien pitävän.

Naura ja ole iloinen

Ihmiset pitävät hauskanpidosta, joten nauramalla ja olemalla iloinen, saat toisenkin rentoutumaan seurassasi. Muista kuitenkin, että liiallinen teeskentely vaikuttaa aina epäaitolta, joten älä pakota itsesi nauramaan, jos ei ole syytä.

Ole avoin uusille kokemuksille

Yksi parhaista tavoista tutustua uusiin ihmisiin on kokeilla uusia asioita yhdessä. Jos ihastuksesi ehdottaa jotain uutta ja erilaista, ole avoin kokeilemaan sitä. Uudet kokemukset avaavat mahdollisuuden uudelle keskustelulle ja voitte saada toisistanne uusia näkökulmia.

Ole luotettava ja rehellinen

Luotettavuus ja rehellisyys ovat kaksi avainasiaa, joiden avulla voit saada ihastuksesi luottamaan sinuun. Ole aina rehellinen ja pidä lupauksesi.

Pidä lupauksesi

Jos olet luvannut jotain ihastuksellesi, varmista että pidät lupauksesi. Tämä osoittaa, että hän voi luottaa sinuun.

Älä pelaa pelejä

Pelien pelaaminen tai manipulointi ei ole koskaan hyvä ratkaisu. Jos haluat jotain, kerro se suoraan. Ihastuksesi arvostaa rehellisyyttäsi.

Ole läsnä hänen elämässään

Ole saatavilla silloin kun hän tarvitsee sinua. Kun olet läsnä hänen elämässään, hän oppii luottamaan sinuun ja tuntee olonsa turvalliseksi kanssasi.

Työkaverin ihastumisen merkit

Yhteenvetopäätelmä

Saadaksesi ihastuksesi tykkäämään sinusta, on tärkeää olla oma itsesi, osoittaa kiinnostusta häntä kohtaan ja tehdä hänet tuntemaan itsensä hyväksi. Ole positiivinen ja hyväntuulinen, luotettava ja rehellinen. Kun yhdistät nämä asiat, saatat löytää itsesi ihastuksesi kanssa iloisesti nauraen ja uusia asioita kokeillen.

Muista, että jokainen ihminen on erilainen, joten kaikki vinkit eivät toimi kaikilla. Tärkeintä on kuunnella omaa intuitiotasi ja sitoutua muutokseen, jos huomaat käytöksessäsi jotain korjattavaa. Lopulta aito itseesi uskominen on avain siihen, että ihastuksesi tykkää sinusta juuri sellaisena kuin olet.

Vinkkilista

  1. Ole oma itsesi ja anna persoonallisuutesi loistaa.
  2. Osoita kiinnostusta ihastustasi kohtaan ja opettele tuntemaan hänet paremmin.
  3. Tee hänet tuntemaan itsensä hyväksi komplimentoimalla häntä aidosti ja kiinnittämällä huomiota hänen hyviin puoliinsa.
  4. Ole positiivinen ja hyväntuulinen sekä avoin uusille kokemuksille.
  5. Ole luotettava ja rehellinen, pidä lupauksesi ja ole läsnä hänen elämässään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *