Mitä uwu tarkoittaa?

Jos yrität perehtyä internetin slangitermeihin, niin UWU:n tulisi olla listallasi, sillä se on varmasti suosittu termi.

Mitä uwu tarkoittaa?
Mitä uwu tarkoittaa?

UWU-kirjaimet eivät itse asiassa tarkoita mitään. Sen sijaan kyse on siitä, että kirjaimet näyttävät hymyilevältä kasvoilta, joissa ”U” on suljettujen silmien muotoinen ja ”W” hymyilevän suun muotoinen.

Tässä artikkelissa käymme läpi yksityiskohtaisesti UWU:n merkityksen eri yhteyksissä, keskustelemme siitä, onko UWU huono sana, ja annamme esimerkkejä siitä, miten UWU:a käytetään lauseessa.

Mikä on UWU englanniksi ja suomeksi?

UWU luotiin internet-yhteisöissä edustamaan kasvojen ilmettä, jossa on kaksi suljettua silmää ja iloinen, hymyilevä suu. UWU liitetään usein suloisiin asioihin, ja se on ilmaisu, jota käytetään osoittamaan, että jokin on söpöä.

Esimerkiksi, jos katsot videota suloisista koiranpennuista verkossa, voit kommentoida videota sanoilla ”Vau, se on niin söpöä! UWU!”, mikä osoittaa muille, kuinka ilahtunut olet suloisuudesta.

Kun monet ihmiset näkevät UWU:n, he joko karsastavat tai nauravat, koska emojista on tullut komiikan status, jota käytetään monissa meemeissä, usein ironisesti.

Mitä UWU tarkoittaa tekstiviestissä?

Tekstiviesteissä UWU:ta käytetään välittämään samoja tunteita kuin se kasvojen ilme, jota se edustaa. Voit jakaa kiintymyksesi tunteet tekstiviestien kautta käyttämällä UWU:ta hymyilevän kasvojen ilmeen emojina.

UWU:tä lisätään usein tekstikeskusteluihin ilmaisemaan kiintymystä, innostusta tai empatiaa jollekin tai jollekin asialle. Useimmat ihmiset käyttävät sitä ilmaistakseen suloisuuden ylikuormituksen, mikä tarkoittaa sitä, että he eivät voi pidätellä onneaan nähdessään jotain suloista.

Mitä UWU tarkoittaa japaniksi?

UWU on suosittu hymiö japanilaisissa verkkoyhteisöissä suositun kawaii-konseptin vuoksi, mikä tarkoittaa söpöä tai ihastuttavaa.

Joitain japanilaisia kaomoji-hymiöitä – emoji, jotka käyttävät japanin merkkejä luodakseen kirjoitettuja kasvoja – käytetään paljon verkossa ilmaisemaan UWU:a. Esimerkiksi jotkut kirjoittavat (◡ ꒳ ◡), mikä on kaomoji-vaihtoehto UWU:n kirjoittamiselle.

UWU japanilaisessa kulttuurissa edustaa hellyyden ilmaisua ja sillä on sama merkitys kuin englanniksi ja suomeksi.

Internetkulttuureissa uudet hymiöt näyttävät ilmestyvän auttamaan ihmisiä ilmaisemaan reaktioitaan ja tunteitaan nopeammin, mutta ne eivät aina ole helppoja ymmärtää. On hyvä pitää itsensä perillä uusista hymiöistä, jotka ilmaantuvat verkko-ohjelmassa.

UWU on hymiö, joka tulisi edustaa ilon tunnetta nähdessään jotain söpöä tai ihastuttavaa, kuten japanilaisessa kawaii-kulttuurissa. On kuitenkin hyvä muistaa, että joku saattaa käyttää termiä ironisesti, koska he pitävät sitä liian ylikäytettynä tai liian söpönä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *