Mistä tietää, onko exällä vielä tunteita?

Erosta toipuminen voi olla vaikeaa, etenkin jos mietit edelleen, mitä ex-kumppanisi tuntee sinua kohtaan. On normaalia haluta tietää, onko hänellä edelleen tunteita sinua kohtaan tai onko hän jo siirtynyt eteenpäin. Tässä artikkelissa käydään läpi muutamia merkkejä, jotka voivat viitata siihen, että exäsi voi edelleen tuntea jotain sinua kohtaan.

Mistä tietää, onko exällä vielä tunteita?
Mistä tietää, onko exällä vielä tunteita?

Exä puhuu sinusta tai yhteenottoistanne paljon

Miksi exä puhuu sinusta paljon?

Jos huomaat, että ex-kumppanisi puhuu sinusta tai yhteenottoistanne usein, se voi olla merkki siitä, että hän ei ole vielä päässyt yli suhteesta. Hän saattaa esimerkiksi ottaa teidän yhteisiä kokemuksia esille keskusteluissa tai mainita sinua ystävilleen tai perheelleen.

Toisaalta on myös mahdollista, että exäsi tarvitsee aikaa käsitellä eron jälkeisiä tunteitaan ja puhuminen auttaa häntä prosessoimaan niitä. Hän saattaa myös kaivata keskustelua kanssasi, mutta ei välttämättä tiedä, kuinka ottaa yhteyttä.

Mitä tehdä, jos exä puhuu sinusta paljon?

Jos huomaat, että ex-kumppanisi puhuu sinusta usein, on tärkeää keskustella hänen kanssaan avoimesti siitä, miksi hän tekee niin. Kysy häneltä suoraan, onko hänellä vielä tunteita sinua kohtaan ja kuinka voit auttaa häntä etenemään.

On myös tärkeää miettiä omia rajojasi ja tarpeitasi. Jos et halua, että ex-kumppanisi ottaa yhteyttä sinuun tai puhuu sinusta, kerro hänelle siitä selkeästi ja asiallisesti.

Merkit, jotka viittaavat siihen, että exä on päässyt yli

Vaikka exäsi puhuisi sinusta, se ei välttämättä tarkoita sitä, että hänellä olisi edelleen tunteita sinua kohtaan. On olemassa muutamia merkkejä, jotka voivat viitata siihen, että exäsi on päässyt yli suhteesta:

 • Hän ei ota sinuun yhteyttä
 • Hän ei seuraa sinua sosiaalisessa mediassa
 • Hän ei säilytä muistoesineitä teistä
 • Hän keskittyy uusiin harrastuksiin ja ihmissuhteisiin
 • Hän kertoo sinulle selkeästi, että on päässyt yli suhteesta

Exä seuraa sinua sosiaalisessa mediassa

Miksi exä seuraa sinua sosiaalisessa mediassa?

Sosiaalinen media on yksi tapa pitää yhteyttä ihmisiin, joita ei välttämättä näe päivittäin. Jos huomaat, että ex-kumppanisi seuraa sinua sosiaalisessa mediassa, se voi olla merkki siitä, että hän haluaa pysyä ajantasalla elämässäsi.

Toisaalta se voi myös olla merkki siitä, että hänellä on edelleen tunteita sinua kohtaan ja haluaa tietää, mitä teet ja keiden kanssa vietät aikaa.

Mistä tietää että mies on kiinnostunut

Mitä tehdä, jos exä seuraa sinua sosiaalisessa mediassa?

Jos et halua, että ex-kumppanisi seuraa sinua sosiaalisessa mediassa, voit rajoittaa hänen näkyvyyksien näkemistä. Voit esimerkiksi laittaa tilisi yksityiseksi tai blokata hänet sosiaalisessa mediassa.

Jos haluat pysyä yhteydessä ex-kumppaniisi, on tärkeää keskustella hänen kanssaan siitä, miksi hän seuraa sinua sosiaalisessa mediassa. Selvitä, mitä hän haluaa saavuttaa ja kuinka voitte jatkaa yhteydenpitoa terveellä tavalla.

Merkit, jotka viittaavat siihen, että exä on päässyt yli

Vaikka ex-kumppanisi seuraisi sinua sosiaalisessa mediassa, se ei välttämättä tarkoita sitä, että hänellä olisi edelleen tunteita sinua kohtaan. On olemassa muutamia merkkejä, jotka voivat viitata siihen, että hän on päässyt yli suhteesta:

 • Hän harvoin kommentoi tai tykkää julkaisuistasi
 • Hän ei yritä ottaa yhteyttä sinuun sosiaalisen median kautta
 • Hän on siirtynyt eteenpäin uusiin ihmissuhteisiin
 • Hän jakaa elämäänsä sosiaalisessa mediassa ilman sinua tai menneisyyttään
 • Hän kertoo sinulle selkeästi, että on päässyt yli suhteesta

Exä yrittää ottaa sinuun yhteyttä

Miksi exä yrittää ottaa sinuun yhteyttä?

Jos ex-kumppanisi yrittää ottaa sinuun yhteyttä, se voi olla merkki siitä, että hän haluaa pitää yhteyttä kanssasi tai kokeilla uudelleen suhdetta. Hän saattaa esimerkiksi soittaa sinulle, lähettää sinulle viestejä tai ottaa sinuun yhteyttä sosiaalisessa mediassa.

Toisaalta on myös mahdollista, että exäsi tarvitsee sulatella eron jälkeisiä tunteitaan ja pyrkii selvittämään asioita tai puhumaan kanssasi ennen kuin voi siirtyä eteenpäin.

Mitä tehdä, jos exä yrittää ottaa sinuun yhteyttä?

Jos haluat pitää yhteyttä ex-kumppaniisi kanssa, on tärkeää keskustella hänen kanssaan siitä, mitä kumpikin haluaa ja mitä yhteys tarkoittaa teille. On myös tärkeää miettiä, voitteko olla ystäviä tai onko parempi antaa toisillenne aikaa ennen yhteydenpidon aloittamista.

Jos et halua pitää yhteyttä ex-kumppaniisi kanssa, kerro hänelle siitä selkeästi ja asiallisesti. On tärkeää suojella omaa henkistä hyvinvointiasi ja tehdä päätös, joka tuntuu sinulle oikealta.

Merkit, jotka viittaavat siihen, että exä on päässyt yli

Vaikka ex-kumppanisi yrittäisi ottaa sinuun yhteyttä, se ei välttämättä tarkoita sitä, että hänellä olisi edelleen tunteita sinua kohtaan. On olemassa muutamia merkkejä, jotka voivat viitata siihen, että hän on päässyt yli suhteesta:

 • Hän ei yritä ottaa yhteyttä sinuun usein
 • Hän kunnioittaa rajojasi ja toiveitasi
 • Hän ei yritä saada sinua takaisin suhteeseen
 • Hän on siirtynyt eteenpäin uusiin ihmissuhteisiin
 • Hän kertoo sinulle selkeästi, että on päässyt yli suhteesta

Exä säilyttää muistoesineitä teistä

Miksi exä säilyttää muistoesineitä?

Jos huomaat, että ex-kumppanisi säilyttää muistoesineitä teistä, se voi olla merkki siitä, että hänellä ei ole vielä täysin selvitetty tunteitaan suhteen loppumisen jälkeen. Hän saattaa esimerkiksi säilyttää rakkauskirjeitä, valokuvia tai muita esineitä, jotka muistuttavat häntä teistä.

Toisaalta on myös mahdollista, että exäsi arvostaa menneisyyttä ja haluaa säilyttää muistoja teidän suhteestanne. Muistoesineiden säilyttäminen voi olla tapa käsitellä eron jälkeisiä tunteita ja katsoa menneisyyteen positiivisella tavalla.

Miten ihastunut varattu mies käyttäytyy

Mitä tehdä, jos exä säilyttää muistoesineitä?

Jos huomaat, että ex-kumppanisi säilyttää muistoesineitä teistä, on tärkeää keskustella hänen kanssaan siitä, miksi hän tekee niin. Kysy häneltä suoraan, kuinka hän suhtautuu menneisyyteenne ja mitä hän toivoo tulevalta.

On myös tärkeää miettiä omia rajojasi ja tarpeitasi. Jos et halua, että ex-kumppanisi säilyttää muistoesineitä, on tärkeää kertoa hänelle siitä selkeästi ja asiallisesti.

Merkit, jotka viittaavat siihen, että exä on päässyt yli

Vaikka ex-kumppanisi säilyttäisi muistoesineitä teistä, se ei välttämättä tarkoita sitä, että hänellä olisi edelleen tunteita sinua kohtaan. On olemassa muutamia merkkejä, jotka voivat viitata siihen, että hän on päässyt yli suhteesta:

 • Hän ei esittele muistoesineitä kenellekään tai puhu niistä usein
 • Hän on onnellinen uudessa elämänvaiheessaan ja keskittyy tulevaan
 • Hän jakaa elämäänsä sosiaalisessa mediassa ilman menneisyyden painolastia
 • Hän kertoo sinulle selkeästi, että on päässyt yli suhteesta

Exä on edelleen kiinnostunut samoista asioista kuin sinä

Miksi exä on edelleen kiinnostunut samoista asioista?

Jos huomaat, että ex-kumppanisi on edelleen kiinnostunut samoista asioista kuin sinä, se voi olla merkki siitä, että teillä on yhteisiä mielenkiinnon kohteita tai että hän haluaa pysyä ajantasalla elämässäsi. Hän saattaa esimerkiksi seurata samoja blogeja tai harrastaa samoja lajeja kuin sinä.

Toisaalta on myös mahdollista, että exäsi haluaa löytää yhdistäviä tekijöitä teidän välillenne ja palata yhteisten asioiden pariin.

Mitä tehdä, jos exä on edelleen kiinnostunut samoista asioista?

Jos huomaat, että ex-kumppanisi on edelleen kiinnostunut samoista asioista kuin sinä, voit käyttää tätä yhdistävänä tekijänä ja pitää yhteyttä häneen aiheiden kautta. On kuitenkin tärkeää muistaa, miksi suhteenne päättyi ja tehdä päätös tämänhetkisestä yhteydenpidosta.

Jos et halua pitää yhteyköalaa tai estää häntä kokonaan näkemästä profiiliasi. On kuitenkin tärkeää olla rehellinen itselleen siitä, miksi haluaa estää ex-kumppaninsa näkemästä sisältöäsi.

Jos huomaat, että exäsi seuraa sinua sosiaalisessa mediassa ja kommunikoi kanssasi aktiivisesti, on tärkeää keskustella hänen kanssaan avoimesti siitä, mitä odotat suhteeltanne eron jälkeen. Jos haluat pitää yhteyttä, voit sopia selkeistä rajoista siitä, mitä ja miten paljon jaat toistenne elämästä somessa. Jos taas haluat sulkea hänet pois elämästäsi, kerro hänelle siitä selkeästi ja asiallisesti.

Mistä tietää, onko exällä vielä tunteita?

Merkit, jotka viittaavat siihen, että exä on päässyt yli

Vaikka ex-kumppanisi seuraisi sinua sosiaalisessa mediassa, se ei välttämättä tarkoita sitä, että hänellä olisi edelleen tunteita sinua kohtaan. On olemassa muutamia merkkejä, jotka voivat viitata siihen, että exäsi on päässyt yli suhteesta:

 • Hän ei kommentoi tai tykkää somesisällöstäsi
 • Hän ei ota yhteyttä yksityisviesteillä tai tekstiviestitse
 • Hän ei seuraa sinun ja uusien ihmissuhteidesi elämää somessa
 • Hän kertoo selkeästi, että on päässyt yli suhteesta

Exä haluaa tavata tai pitää yhteyttä

Miksi exä haluaa tavata tai pitää yhteyttä?

Jos ex-kumppanisi haluaa tavata tai pitää yhteyttä eron jälkeen, se voi olla merkki siitä, että hänellä on edelleen tunteita sinua kohtaan. Hän saattaa kaivata keskustelua kanssasi tai haluaa selvittää asioita, jotka jäivät kesken suhteen aikana.

Toisaalta on myös mahdollista, että exäsi haluaa vain olla ystävällinen ja säilyttää hyvät välit kanssasi. Hän saattaa myös tarvita aikaa sulatella eroa ja haluaa pitää yhteyttä sinuun tukeakseen omaa toipumistaan.

Ihastunut mies ottaa etäisyyttä

Mitä tehdä, jos exä haluaa tavata tai pitää yhteyttä?

Jos et halua tavata ex-kumppaniasi tai pitää yhteyttä häneen eron jälkeen, on tärkeää kertoa hänelle siitä selkeästi ja asiallisesti. Jos haluat tavata hänet, on tärkeää miettiä omia odotuksiasi ja tarpeitasi ja kommunikoida niistä avoimesti.

On myös tärkeää olla rehellinen itselleen siitä, miksi haluaa tavata ex-kumppaninsa. Jos tunteet ovat vielä vahvoja, on hyvä muistaa, että tapaaminen saattaa aiheuttaa lisää tunnemyrskyjä.

Merkit, jotka viittaavat siihen, että exä on päässyt yli

Jos ex-kumppanisi haluaa tavata tai pitää yhteyttä eron jälkeen, se ei välttämättä tarkoita sitä, että hänellä olisi edelleen tunteita sinua kohtaan. On olemassa muutamia merkkejä, jotka voivat viitata siihen, että exäsi on päässyt yli suhteesta:

 • Hän ei ehdota tapaamista tai yhteydenpitoa aktiivisesti
 • Hän keskittyy uusiin ihmissasti, että on päässyt yli suhteesta ja toivoo sinulle kaikkea hyvää tulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *